Esports

Valdés, renovat fins al 2014

El porter del Barça rebrà un màxim de 7 milions d'euros per temporada i la seva clàusula de rescissió passa dels 100 als 150 milions amb el nou contracte

El porter del Barça Víctor Valdés ha renovat el seu contracte amb el club blaugrana fins al juny del 2014. D'aquesta manera es converteix en el segon jugador de l'equip, després de l'ivorià Touré Yayá, a ampliar el seu compromís amb el club català.

Les negociacions per la seva renovació de fa unes setmanes van transcendir perquè el representant del jugador demanava una quantitat econòmica que el club no volia pagar. L'acord final entre el jugador i el club dictamina que Valdés rebrà un màxim de 7 milions d'euros per temporada (5 de fixos i 2 en variables) i la seva clàusula de rescissió passa dels 100 als150 milions amb el nou contracte.

Valdés ha jugat 225 partits en el primer equip del Barça i aquesta temporada ha rebut el premi Zamora com a porter menys golejat de la Lliga.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.