Esports

Messi, Xavi, Iniesta, Henry, Ibrahimovic i Touré, candidats a la Pilota d'Or

El diari francès 'L'Equipe' fa pública la llista amb els trenta jugadors candidats a aconseguir aquest guardó

Els jugadors del Barça Messi, Xavi, Iniesta, Henry, Ibrahimovic i Touré Yaya són sis dels trenta candidats a aconseguir la prestigiosa Pilota d'Or, segons la llista publicada aquest diumenge pel diari francès L'Equipe, que entrega el guardó.

Al llistat també hi apareixen el català Cesc Fàbregas, a més dels espanyols Iker Casillas (Madrid), David Villa (València), Fernando Torres (Liverpool), Luis Fabiano (Sevilla) i Diego Forlán (Atlètic de Madrid).

L'Estat espanyol és el país amb més futbolistes candidats, sis, per davant del Brasil, que en té cinc, i d'Anglaterra i França, amb quatre jugadors cadascun.

Per equips, el Barcelona és el més reconegut amb sis jugadors optant a la Pilota d'Or. Messi és la principal basa blaugrana per davant de Xavi, Iniesta, Henry, Ibrahimovic i Yaya Touré. El Reial Madrid és el següent amb quatre candidats: Cristiano Ronaldo, Casillas, Benzema i Kaká.

Pel que fa a competicions estatals, la Lliga espanyola és la que té més representants, amb tretze, per davant de la Premier League (10), Calcio (4), Bundesliga (2) i Championnat (1).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’amiant arriba a la Champions

 

Retorns i urgències

barcelona
 
 

Territori Champions

GIRONA
 
la crònica

Perseguint el somni olímpic

Mataró
 

Tot comptant els dies

La Bisbal d’Empordà
 

El gol es resisteix als de davant

Girona
 

En hores baixes

barcelona