Esports

Cristiano Ronaldo: “No sóc cap salvador de la pàtria; el món no s’acaba perquè el Madrid perdi un partit per 4-0”

L'estrella del reial Madrid, encara lesionat, es descarta dels dos pròxims partits partits en què Pellegrini es juga el càrrec

La crisi del Reial Madrid té ara per ara l’epicentre en el passadís imaginari que va del despatx de Manuel Pellegrini al de Jorge Valdano, però la majoria d’aficionats blancs posen el retorn de Cristiano Ronaldo a l’equip per davant de qualsevol decisió. Amb tot, el clau roent que és ara el crac portuguès va voler marcar distàncies ahir respecte a aquest paper. “No sóc cap salvador de la pàtria”, va etzibar durant un acte promocional. El cert és que amb ell el Madrid ho havia guanyat tot, i en els cinc partits sense CR9 suma tres derrotes i un empat.

No només va ser la sonora frase. Les distàncies marcades pel portuguès van tenir una altra derivada. L’endemà que els metges es limitessin a descartar-lo per al duel dels blancs dimarts a Milà, l’astre portuguès va ajornar la reaparició una setmana més, justament per a la tornada de Copa. És a dir, que tampoc jugarà el derbi madrileny del dia 7 al Vicente Calderón i, per tant, no podrà ajudar l’equip en el període en què Pellegrini es juga el càrrec.

Més problemàtica podria ser la insensibilitat demostrada amb els companys i els aficionats. A nivell de vestidor, Cristiano va ser dur en assegurar que “el que va passar a Alcorcón ens ha de servir de lliçó, no podem subestimar els adversaris”, quan els companys insisteixen que justament això no va passar. I a nivell d’entorn, el portuguès va menystenir l’impacte en l’afició de la humiliació a Alcorcón. “El món no s’acaba perquè el Madrid perdi un partit per 4-0”. Tot plegat, envoltat de samarretes del Barça.

Un altre foc, i els bombers blancs amb feina extra. Ahir ja van haver de córrer per apagar el presumpte insult de Guti a Pellegrini. Segons Marca, el migcampista va enviar el tècnic “a prendre pel cul”. Granero, en roda de premsa, ho va negar, i el mateix Guti, en declaracions no previstes a la web del club, també. No va poder negar el gest obscè que havia dedicat a un aficionat. Ni que la conversa al vestidor durant el descans va ser pujada de to. Però el debat al voltant del “vés a prendre pel cul” ho va eclipsar.

I a esperar la interessant roda de premsa d’avui de Pellegrini. I sobretot el duel de demà amb el Getafe de Míchel, Soldado i Miguel Torres. Que els ex sempre es reivindiquen.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.