Esports

Marxen 15 jugadors del Barça amb les seleccions

El FC Barcelona tornarà a la feina aquest dimecres per preparar el partit de Lliga davant el Betis de dissabte que ve, però només ho farà amb vuit efectius, a causa de la diàspora d'internacionals que pateix l'equip. Un total de quinze jugadors han estat cridats per les seves respectives seleccions per jugar dimecres.

Després de vèncer l'Sporting de Gijón en l'última jornada de Lliga (3-1), el tècnic blaugrana, Pep Guardiola, ha donat dos dies de descans als seus homes.

Tot i això, demà passat només estaran a la ciutat esportiva Joan Gamper vuit futbolistes de la primera plantilla: Víctor Valdés, José Manuel Pinto, Albert Jorquera, Silvio Mendes 'Sylvinho', Pedro Rodríguez, Víctor Sánchez, Alexander Hleb i Carles Puyol, que finalment no s'ha concentrat amb la selecció espanyola per uns problemes musculars.

De fet, i amb l'objectiu de poder comptar amb el màxim nombre d'efectius possible tenint en compte el retorn dels internacionals, entre dimecres a la nit i dijous al matí, el cos tècnic ha programat l'entrenament de dijous per a les 18.00 hores.

Desplaçament a Sevilla
Aquesta serà la penúltima sessió preparatòria que farà el grup abans de desplaçar-se a Sevilla per afrontar, dissabte (20.00 hores), el compromís de Lliga al Manuel Ruiz de Lopera.

El dia abans del partit, és a dir, divendres, l'entrenament es farà a partir de les 11.30 hores del matí, també a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí. La plantilla blaugrana té previst volar cap a Sevilla a les 11.00 hores de dissabte, el mateix dia del partit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.