Esports

L'afició de l'Espanyol es reuneix amb la plantilla de l'equip per mostrar unitat

Segons el president de les penyes de l'Espanyol, "l'equip tirarà endavant amb la unió de l'afició, del club i dels jugadors"

Una representació de l'afició de l'Espanyol s'ha reunit durant més d'una hora amb l'entrenador blanc-i-blau, Mauricio Pochettino, els quatre capitans de la primera plantilla i el conseller delegat, Joan Collet, per tractar diversos assumptes d'actualitat.

Aquest tipus de reunions no són noves, ja que la temporada passada la Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol (FCPE) i "La Curva", un dels sectors de l'afició més representatius, es van citar amb els representants de la plantilla per transmetre'ls el seu suport en els moments més complicats del campionat.

Les parts han valorat la reunió com a "molt positiva" i han insistit que tots els sectors del club han d'estar "units". Segons el president de la FCPE, Alberto Ariza, el club ha patit "resultats negatius però l'equip tirarà endavant amb la unió de l'afició, del club i dels jugadors", i ha assegurat que "el vestidor està molt unit a l'afició i ells saben que som aquí".

"Tenim un partit molt important i anem tots a una", ha assenyalat Ariza a la trobada, on també s'han comentat alguns assumptes relacionats amb actes solidaris i altres de l'actualitat blanc-i-blava.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.