Esports

Nadal venç Kiefer i ja és a vuitens

Nicolas Kiefer tampoc no va poder aturar Rafa Nadal ahir a Wimbledon. El tenista mallorquí es va imposar a l’alemany per 7-6, 6-2 i 6-3 i ja s’ha classificat per als vuitens de final, on es trobarà el rus Michael Iujni, que es va desfer del txec Radek Stepanek per 7-5, 6-7, 6-4, 6-7 i 6-3.

Nadal, que havia passat per alguns problemes en el partit de segona ronda davant el letó Gulbis, ahir va tornar a tenir dificultats per desfer-se del seu rival en el primer set, en què va necessitar el tie-break, però després el manacorí ja va passar per damunt d’un Kiefer que es va anar desmoralitzant davant la superioritat del seu rival.
A la segona mànega, Nadal, cada dia més fort i confiat sobre la superfície d’herba, va començar a fer el seu millor joc fins ara a Wimbledon i es va imposar per un clar 6-2 que ja va deixar molt tocat Kiefer. L’alemany va intentar arriscar, però l’únic que va aconseguir és anar encadenant errades.

El partit es va decantar ja definitivament del costat de Nadal quan, en el segon joc del tercer set, va trencar el servei de l’alemany i després, mantenint el seu, es va posar amb un 3-0. La resta va ser bufar i fer ampolles per al tenista balear, que va tancar la mànega i el partit amb un 6-3 després d’arribar a disposar fins i tot d’un concloent 5-0.

García-López, eliminat
En els enfrontaments personals, ara Nadal domina Kiefer per 3-0, després que aquest mateix any el mallorquí ja havia superat l’alemany a l’eliminatòria de Copa Davis i al Masters Series de Miami. Els dos partits s’havien disputat sobre superfície dura.

Qui no va poder obtenir el bitllet per als vuitens va ser Guillermo García-López, que va caure davant l’alemany Rainer Schüttler per 6-2, 6-3 i 6-4.

D’altra banda, l’esperança britànica al Torneig de Wimbledon, l’escocès Andy Murray, segueix endavant a la competició després d’eliminar l’alemany Tommy Haas. Murray va guanyar per 6-4, 6-7, 6-3 i 6-2. Altres jugadors que van superar ahir la tercera ronda van ser el francès Richard Gasquet, el serbi Janko Tipsarevic i el francès Arnaud Clement.

D’altra banda, el quadre femení es va quedar sense representació espanyola, ja que María José Martínez Sánchez va perdre amb la nord-americana Venus Williams (6-1 i 7-5).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.