Esports

Ben Sahar diu que ha vingut a l'Espanyol per "demostrar" que mereix estar a la Lliga

Avui ha arribat al Prat. Demà passarà la revisió mèdica i serà presentat com a nou jugador

El davanter israelià Ben Sahar, que demà serà presentat com a nou jugador de l'Espanyol per les pròximes quatre temporades, ha assegurat avui després d'arribar a l'aeroport del Prat que el seu objectiu és demostrar que mereix jugar a la Lliga.

"Sóc jove i vull demostrar que mereixo jugar a la Lliga, que per mi és la millor. Sé que l'Espanyol és un gran club i molt bo perquè els jugadors joves evolucionin i es desenvolupin", ha afirmat el jugador de 19 anys procedent del Chelsea. "Sé algunes coses del club; té bons jugadors. Gai Assulin (jugador del Barça) m'ha donat molt bones referències de la ciutat. Abans de venir vaig parlar amb alguns jugadors israelians que han jugat aquí. Especialment amb Yosi Benayoun (Liverpool), que em va dir que l'Espanyol era un gran club. M'ha parlat molt bé de tot i per això sóc aquí", ha explicat.

Ben Sahar ha apuntat que tenia ofertes d'altres clubs europeus com l'Ajax i el Borussia Dortmund però que s'ha decantat per l'Espanyol, perquè la seva il·lusió era jugar a la Lliga i demostrar la seva categoria.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.