Esports

El Madrid té un peu fora de la Champions

Lliga de Campions

El Reial Madrid reprenia ahir el seu camí a la Champions amb il·lusions renovades després d’una ratxa de victòries que van fer dubtar de la superioritat del Liverpool en aquesta eliminatòria, però segons el que es va veure ahir al Bernabéu aquesta millora de l’equip blanc no ha sigut tan gran com s’havia dit en alguns mitjans.

Des del partit del Barça, Juande no s’havia enfrontat a un equip de primer nivell, de manera que el Liverpool es va convertir en una prova fiable per determinar fins a quin punt aquest equip estava capacitat per competir amb garanties a la Champions. I va fracassar, ja que el Madrid no només es va veure sotmès a la laboriosa teranyina teixida per Benítez, sinó que fins i tot s’hauria pogut endur un resultat molt més advers que el 0-1, si no hagués sigut per alguna intervenció de Casillas i algun desencert dels davanters reds.

Tot semblava a favor dels blancs, quan el misteri de Gerrard es va desvelar: el carismàtic capità no estava en realitat en condicions de jugar des del començament un partit d’aquest nivell, i Fernando Torres quedava minvat a la primera meitat després de rebre un cop. Però la defensa anglesa no va donar opcions, els blancs no van tenir cap oportunitat dins de l’àrea i totes les seves accions ofensives es limitaven a tirs llunyans que no van posar en dificultats Reina. El joc del Madrid no va tenir mai continuïtat i el seu centre del camp va naufragar en la gran batalla que es presentava davant aquests dos mariscals anomenats Mascherano i Xabi Alonso.

Els dos equips mai s’havien enfrontat en una eliminatòria, l’únic precedent era la final de París de 1981, en què el conjunt d’Anfield va destruir el mur blanc gràcies a un gol del lateral Kennedy. Els socis blancs esperaven venjança, però l’esperança va anar per terra després que Benayoun, als 82 minuts, va aconseguir en una rematada de cap donar al seu equip mig passaport per als quarts de final.

Robben i Guti
No va ser l’única arribada dels reds. A la primera part, l’israelià ja va estar a punt de colar-li una vaselina a Casillas. Va ser minuts després que Fernando Torres rematés pràcticament a boca de canó davant el porter blanc, que va salvar l’ocasió clara. Robben no va ser el de la Lliga i la irrupció de Guti a la segona part no va obtenir els resultats esperats, ja que el de Torrejón no va ser capaç d’oferir joc als davanters.

El Madrid està obligat ara a marcar a Anfield per sobreviure i, en vista de les seves armes i les del seu rival, sembla més que complicat que pugui aconseguir el seu objectiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES