Empat del Sevilla i victòria de l'Inter a la Lliga de Campions

Els andalusos fan taules a camp del CSKA de Moscou (1-1), mentre l'equip italià derrota el Chelsea a San Siro (2-1)

Els partits d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions s'han completat aquest dimecres a la nit amb l'empat del Sevilla a camp del CSKA de Moscou (1-1), mentre que, a l'eliminatòria estrella, l'Inter de Milà superava el Chelsea a San Siro per 2-1.

A la capital russa, els sevillistes s'han avançat amb un gol de Negredo a la primera part, però els locals han empatat als vint minuts de la represa gràcies a Mark González. Pel que fa al duel disputat a Milà, els de Mourinho han encarrilat el matx ben aviat, amb gol de Diego Milito al minut 3. Amb avantatge neroazzurro s'ha arribat al descans, però quan només s'havien jugat sis minuts de la segona part Kalou ha igualat el marcador. Tot i així, l'alegria dels londinencs no ha durat gaire i al cap de poc Cambiasso ha fet el definitiu 2-1.

Amb l'empat del Sevilla es dóna la circumstància que cap dels equips de la Lliga BBVA que juguen la Champions i l'Europa League no ha aconseguit guanyar el seu últim partit. Així, cal recordar que a la màxima competició continental el Reial Madrid perdia la setmana passada a Lió (1-0), mentre que el Barça i el Sevilla no passaven de l'1-1 a camp de l'Stuttgart i el CSKA, respectivament. Pel que fa a l'antiga UEFA, la setmana passada, en l'anada de setzens de final -la tornada es juga aquest dijous 25 de febrer-, els marcadors van ser Bruges-València (1-0), Vila-real-Wolfsburg (2-2), Athletic-Anderlecht (1-1) i At. Madrid-Galatasaray (1-1).