Esports

Soriano no serà candidat a la presidència del Barça

L'exvicepresident del club i president d'Spanair anunciarà la seva decisió aquesta tarda

Ferran Soriano, exvicepresident econòmic del Barça i president de la companyia aèria Spanair, ha convocat aquesta tarda una roda de premsa en què anunciarà que no es presentarà com a candidat a les eleccions a la presidència del club blaugrana. Soriano va tornar dimarts a la nit de Denver i es va reunir amb el seus col·laboradors per decidir la seva posició abans de la reunió del consell d'administració de Spanair que s'ha de fer demà.

Soriano sempre ha dit que creia que el seu càrrec de president de Spanair es podia compaginar amb la presidència del club blaugrana i la seva idea ha estat sempre la de presentar-se a les eleccions. Ara bé, en les últimes setmanes un grup important de membres del consell d'administració de la companyia aèria s'han mostrat en contra d'aquesta possibilitat, i Soriano no pensa comprometre el seu càrrec a Spanair. Per aquest motiu, l'exvicepresident econòmic, que havia mantingut contactes amb Alfons Godall per liderar una candidatura amb gent nova, directius que havien dimitit amb ell l'any 2008 i alguns membres de l'actual junta, ha pres aquesta decisió. Soriano, però, no ha descartat participar en el procés electoral i formar part d'alguna candidatura. I en aquest sentit, podria formar part del grup que encapçala Jaume Ferrer, amb qui també s'ha reunit, però no com a número u.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.