Esports

Espanya liquida la R. Txeca en el doble i aconsegueix el seu quart títol

Amb aquesta victòria, Espanya es converteix en el primer país, des de Suècia el 1998 a revalidar el títol, i el primer, després dels Estats Units el 2007, a guanyar la final el segon dia amb un 3-0

Feliciano López i Fernando Verdasco s'han imposat avui a Tomas Berdych i Radek Stepanek per 7-6 (7), 7-5 i 6-2 per aconseguir el tercer punt definitiu i guanyar per a Espanya el quart títol de la Copa Davis en deu anys.

Espanya va guanyar el primer el 2000 en aquest mateix Palau Sant Jordi de Barcelona, en derrotar Austràlia per 3-1. El segon el va aconseguir a Sevilla, en imposar-se als Estats Units per 3-2, a La Cartuja, i va sumar el tercer l'any passat, en derrotar a domicili Argentina a l'Estadi Islas Malvinas de Mar del Plata, per 3-1.

Amb aquesta victòria, Espanya es converteix en el primer país, des de Suècia el 1998 a revalidar el títol, i el primer, després dels Estats Units el 2007, a guanyar la final el segon dia amb un 3-0.

El primer dia, Rafael Nadal es va imposar a Tomas Berdych per 7-5, 6-0 i 6-2, mentre que David Ferrer va fer el mateix amb Radek Stepanek per 1-6, 2-6, 6-4, 6-4 i 8-6.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.