Esports

Toni Bou s'imposa també a la segona prova del GP del Japó i és més líder del Mundial

Amb aquest nou triomf, el pilot català es consolida com a líder del Mundial amb 137 punts, 21 més que el seu més immediat perseguidor, Adam Raga

El català Toni Bou (Montesa), el japonès Takahisa Fujinami (Montesa) i el també català Adam Raga (Gas Gas) han repetit podi i ordre en la segona prova del GP del Japó, que s'ha disputat avui a Motegi.

Bou, que ha mantingut una aferrissada lluita amb Fujinami, s'ha adjudicat a igualtat de punts amb el japonès la prova, de manera que eleva a sis la seva ratxa victoriosa consecutiva. Menys d'un segon, 77 centèsimes de segon menys en la seva execució li han servit per alçar-se el triomf.

Raga ha estat prop dels dos primers classificats, però ha cedit massa terreny en la primera mànega i després no ha pogut recuperar-lo, quedant a onze punts dels seus antecessors al podi.

Jeroni Fajardo (Beta), ha pujat una posició respecte al dia anterior i ha estat cinquè; Albert Cabestany (Sherco), per contra, n'ha perdut una per ser vuitè; Marc Freixa (Gas Gas), n'ha guanyat dues en ocupar la sisena posició i Daniel Oliveras (Gas Gas), ha repetit en la catorzena plaça final.

Conclosa la quarta prova del campionat del món de trial, de les vuit programades, Toni Bou està exercint un domini gairebé absolut i cada vegada és un líder amb més avantatge en la classificació i té més opcions de tornar a aconseguir el títol de campió del món que ja aconseguís els dos anys anteriors.

La pròxima prova del mundial es disputarà el pròxim 21 de juny a Itàlia, més concretament a Barzio, Milà.

Amb aquest nou triomf, Toni Bou es consolida com a líder del Mundial amb 137 punts, 21 més que el seu més immediat perseguidor, Adam Raga. Un altre català, Albert Cabestany, es manté en la tercera posició de la classificació general.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.