Esports

Un líder afortunat

El Madrid es manté al capdamunt de la classificació després de trencar gràcies a un penal un Betis que envia tres pilotes al pal

El Madrid va aconseguir derrotar el Betis per dos gols de diferència (2-0), un resultat enganyós, ja que l’equip d’Héctor Cúper va enviar tres rematades al pal quan tot estava per decidir. El conjunt blanc conserva el liderat.

En la primera meitat el Betis va marcar el ritme que li interessava. Per començar va deixar que els blancs juguessin amb llibertat, un suïcidi veient la fluïdesa amb què el Madrid remenava la pilota. Van ser uns minuts en què Raúl va tenir quatre intervencions que podrien haver canviat el matx. Era estrany que un equip de Cúper permetés aquestes alegries, però a poc a poc el Betis va agafar confiança, fins a iniciar una forta pressió que va acabar per confondre els locals.

A partir d’aquest instant el conjunt andalús va desplegar contres perilloses, amb molts efectius a les arribades. Per rematar el control del matx i evitar que es trenqués, la defensa bètica va avançar línies i va ofegar del tot els blancs.

Les jugades més perilloses van caure llavors del costat andalús, amb un xut d’Edu que va treure de forma miraculosa Casillas, un cop de cap al pal de Rivas i una nova rematada d’Edu bloquejada pel porter blanc donaven una victòria momentània als punts al plantejament de Cúper. Higuaín, Saviola i Raúl –cap davanter centre nat– no van fixar els centrals, i a més al Madrid li faltava explotar amb contundència les bandes.

Schuster rectifica
Però iniciat el segon temps Schuster va rectificar. Va fer entrar Robben i Robinho, i precisament en una arrencada explosiva de l’holandès Raúl forçava un penal que el mateix capità va transformar. No es va rendir el Betis, que hauria pogut empatar en sengles rematades de González que va acabar repel·lint el pal, però a cinc minuts del final Baptista aprofitava la seva oportunitat per marcar el gol de la tranquil·litat amb una espectacular tisora.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.