Esports

Barça i Madrid, emparellats a l'Eurolliga de bàsquet

Al mateix grup hi figuren Panathinaikòs, Lottomatica, Partizan, Fenerbahce, bamberg i Chorale Roanne

El Real Madrid i el Winterthur Barcelona, que acaben d'enfrontar-se a la final de la Lliga ACB, han quedat emparellats en el mateix grup de la Eurolliga 2006/07, el sorteig de la qual ha tingut lloc avui a la localitat italiana de Jesolo.

En el mateix grup que Barça i Madrid han quedat integrats alguns dels millors equips d'Europa, com el vigent campió, el Panathinaikòs grec de Zeljko Obradovic, el Lottomatica Roma, el Partizan de Belgrad, el Fenerbahce turc, el Bamberg alemany i el Chorale Roanne francès.

El Tau Vitòria ha estat inclòs en un Grup A d'un nivell bastant potent, amb el CSKA Moscou, actual subcampió, com cap de fila i principal favorit, i un Olympiacos grec sempre aspirant al més alt.

Els vitorians tindran dos desplaçaments a Itàlia, a les pistes del Montepaschi Siena i el Virtus Bolonya, mentre que el Prokom polonès, el Olimpia Ljubljana eslovè i el Zalguiris Kaunas lituà completen la sèrie. L'Unicaja Màlaga, classificat al costat del Tau per a la passada fase final d'Atenes, és el cap de sèrie del grup B, en el que tindrà com gran rival de partida al Maccabi Tel Aviv israelià, tot un 'cuirassat' per al quadre andalús. El Efes Pilsen turc, l'Aris Salònica grec, el Cibona Zagreb croat, el Le Mans francès, el Lietuvos Rytas lituà i l'Armani Jeans Milà italià completen la nòmina del grup


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.