Derrotes de Nàstic i Girona, que queden en terra de ningú

Segona divisió

El Nàstic i el Girona van saldar ahir les seves visites a Vallecas i Sant Sebastià amb sengles derrotes. L’equip tarragoní va perdre amb el Rayo (3-2) i els gironins van caure davant la Reial Societat (2-0). Amb aquests resultats, els dos conjunts catalans de Segona es queden a la classificació en terra de ningú, amb 38 punts, a 12 de la zona d’ascens i amb un coixí de 7 punts respecte al descens.

A Vallecas, el Rayo va dominar un Nàstic que va anar a remolc. Collantes va avançar els madrilenys, Víctor va igualar, Pachón va fer el 2-1 i abans del descans Jordi Alba, el jugador més incisiu dels tarragonins al primer temps, va tornar l’equilibri al marcador (2-2). Als 53 minuts, però, el tarragoní del Rayo Piti va fer el 3-2 definitiu.
Aquesta és la tercera jornada seguida que el Nàstic no guanya, i en els vuit partits de la segona volta només ha sigut capaç de sumar 8 punts.

Al seu torn, el Girona només va resistir la Reial Societat a la primera part amb la seva teranyina defensiva i va acabar perdent després de set partits seguits empatant. Felipe va tenir una bona ocasió per avançar els de Raül Agné, però no va marcar i, després de la represa, Aranburu (min. 60) i Sergio Rodríguez (min. 63) van sentenciar en un tres i no res.

A partir d’aquí, l’equip donostiarra ja no va tenir problemes per mantenir l’avantatge i situar-se amb 45 punts, a 5 de la zona d’ascens, que és l’objectiu d’una Reial que està sent molt irregular i que empata massa partits per optar a tornar a Primera.