Esports

Guardiola considera decisiu pel futur del Barça el partit contra l'Osasuna

Henry, que ha rebut l'alta mèdica després de dues setmanes de baixa, podria tornar demà a jugar

El tècnic del Barça, Pep Guardiola, ha explicat que el partit de demà contra l'Osasuna serà "una bona prova de foc", un partit que "marcarà el futur" del seu equip, després del minicicle que els blaugrana han d'afrontar abans de la nova parada de la lliga de novembre.

"Anem a un camp que per si mateix, històricament, és dur. Estan en el seu millor moment de la temporada. Camacho els va salvar la temporada passada i aquesta temporada estan molt bé", ha afirmat.

Guardiola ha recordat que l'Osasuna únicament ha perdut contra el Sevilla i ha destacat el gran moment de Pandiani, un jugador que "marcava gols amb 15 anys i que també ho farà amb 50", però també "l'agressivitat" de l'equip.

"És un partit molt important, per la dificultat, per la prova abans de viatjar a Rússia. Hem d'entrar ràpid en una bona dinàmica perquè ens hem d'enfrontar al Kazan", ha dit Guardiola, que ha recordat que l'any passat a Pamplona "vam jugar amb perill de perdre".

Guardiola ha defensat Thierry Henry, que ha rebut l'alta mèdica després de dues setmanes de baixa, i podria tornar demà a l'equip. "A Pedro li queden moltes coses per aprendre per arribar al nivell d'Henry. Ho ha fet tot al futbol, ens ha donat moltíssim i ens ho donarà", ha insistit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.