Esports

El circuit d'Interlagos decidirà qui és el rei de la Fórmula 1: Hamilton o Massa

Lewis Hamilton està cridat a ser el campió del món més jove de la Fórmula 1. El pilot de McLaren-Mercedes no ha fallat i s'ha proclamat campió del Gran Premi de la Xina en la penúltima prova del Mundial. Hamilton ha vençut el seu rival més directe, el brasiler Felipe Massa, que correrà a casa en la darrera cursa, que se celebrarà al circuit d'Interlagos, el proper 2 de novembre.

Hamilton necessita quedar en aquesta darrera cursa entre els sis primers per assegurar-se el triomf, o en cinquè lloc en cas que Massa s'adjudiqués la cursa. El pilot britànic compta amb set punts d'avantatge sobre Felipe Massa.

Per la seva banda, l'espanyol Fernando Alonso ha finalitzat quart amb una bona actuació. El bicampió mundial, ha estat molt a prop del Ferrari Kimi Raikkonen, que ha arribat tercer.  De fet, Raikkonen ha estat segon durant bona part de la cursa, però ha cedit el seu lloc a set voltes pel final a Felipe Massa, perquè tingués més possibilitats de lluitar pel mundial al Brasil, mentre que Alonso, que ha sortit quart i ha arribat quart, no ha tingut cap possibilitat de millorar la seva posició.




Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.