Esports

Les directives del Barça i l'Espanyol no dinaran juntes abans del partit

Des del 2005 es manté el distanciament entre els dos clubs que té el seu origen en l'oposició blaugrana a traspassar Saviola als blanc-i-blaus

Les directives del Barça i l'Espanyol no compartiran taula abans del partit que enfrontarà els dos equips aquest dissabte, després que els dirigents blanc-i-blaus informessin oficialment que no han acceptat la invitació del club del Camp Nou.

"No hi haurà dinar de directives. Hem rebut una confirmació oficial que no vindran", ha informat el director general corporatiu del Barça, Joan Oliver. El dirigent blaugrana ha explicat que des de la junta barcelonista se sent una certa "incomprensió" per la decisió de l'equip directiu que presideix Daniel Sánchez Llibre.

"Sempre hem intentat mantenir la màxima cordialitat i fair play. Creiem que els dos clubs catalans més importants han de conviure, s'han de respectar els rituals. No ho acabem de comprendre, sempre actuem sense ànim d'ofendre ningú", ha argumentat. En el pla esportiu, Oliver ha explicat que el Barça no és un club que tingui "especial interès" en el mercat d'hivern i que només estaria disposat a fitxar en aquest període si hi hagués "una oportunitat molt especial".

Sense nomenar en cap moment Robinho, el brasiler del Manchester City pel qual està interessat el Barça, Oliver ha deixat clar que l'operació seria "més una cessió que un traspàs". I és que segons diferents informacions, el Barça podria aprofitar la disputa del Mundial de Clubs a Abu Dhabi per negociar la cessió de Robinho fins a finals de temporada.

Robinho
El propietari del City, el xeic Mansur bin Zayed al-Nahian, resideix als Emirats Àrabs i existeix la possibilitat que Joan Laporta, president del Barça, es reuneixi amb ell a partir de la setmana que ve. Oliver ha informat que s'espera que uns 2.000 aficionats del Barça estiguin presents a Abu Dhabi a partir de la setmana que ve i ha explicat que abans del partit contra l'Espanyol Leo Messi oferirà als aficionats barcelonistes la Pilota d'Or que li han concedit recentment.

Entre els acords adoptats per la junta directiva del Barça dijous figuren l'aprovació d'una sèrie de penyes barcelonistes ubicades al Marroc, Móstoles, Valladolid, Alacant i Barcelona, així com que la pròxima reunió de l'equip directiu tingui lloc a Vic (29 de gener).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.