El Girona és doblegat per l'Hèrcules (3-0)

Segona Divisió

L'Hèrcules ha sumat la sisena victòria consecutiva com a local i s'aferra a la lluita per l'ascens a Primera Divisió davant un Girona (3-0) que li ha posat en serioses dificultats, almenys, fins que el conjunt alacantí s'ha avançat al marcador.

Després d'uns compassos inicials en els quals l'Hèrcules va voler portar el ritme del partit, però sense crear perill sobre la meta del Girona, va ser el conjunt català el qui es va fer amb la pilota i el que va tenir el control del xoc.

El quadre gironí s'ha apoderat del centre del camp i ha superat una medul·lar alacantina on Farinós i Abel Aguilar no eren la màquina ben greixada d'altres compromisos.

L'Hèrcules perdia la pilota amb facilitat i això ho aprofitava el Girona per a, al contraatac, agafar descol·locada a la defensa local. Així ha arribat l'ocasió més clara de la primera meitat, quan en el minut 30 Jito ha deixat sol davant el porter local Unai Alba a Arnal, que ha rematat malament, al cos del porter.

Després del descans, el xoc ha mantingut la mateixa tònica durant deu minuts, fins que el tècnic Juan Carlos Mandiá ha refrescat el seu equip i ha donat entrada a Sendoa i Morán.

Els alacantins, a base de casta, han pujat la seva pressió i han començat a trepitjar més l'àrea rival. Encara que ha estat en una jugada a pilota parada com ha aconseguit avançar-se en el marcador. Sendoa ha tret una falta llunyana que s'ha acabat colant directament en la meta d'un Rafa Ponzo que s'ha equivocat en la seva sortida.

Ja amb avantatge al marcador, l'Hèrcules s'ha crescut i ha trobat més espais, cosa que ha aprofitat per buscar la sentència en el partit, que ha arribat després del segon gol, obra de Rubén Navarro en aprofitar un rebuig del porter Ponzo després d'un centre de Morán.

Sendoa, ja en la recta final del xoc, ha arrodonit un valuós triomf per a l'Hèrcules, que necessitava guanyar després dels triomfs dels seus rivals directes per l'ascens a Primera dissabte.