Esports

La celebració de la Lliga es faria íntegrament al Camp Nou

El club suspendrà la tradicional rua perquè els jugadors marxen immediatament de vacances. Malgrat que no es vol revelar cap detall, hi ha programats diversos actes per després del partit

Des del moment que l'equip de Pep Guardiola va obtenir dissabte passat els tres punts al Sánchez Pizjuán, la directiva blaugrana va començar a planejar com seria el tercer temps del partit contra el Valladolid.

Dit d'una altra manera, la manera com l'equip (sempre que guanyi revalidarà el títol de Lliga) celebrarà la Lliga amb els seus aficionats. Malgrat que el club treballa amb la màxima discreció i, com és lògic, no vol revelar-ne cap detall, aquest diari ha pogut saber que ho té tot a punt per viure una nit màgica al Camp Nou.

De fet, la festa es farà de manera íntegra a l'estadi barcelonista. Hi ha preparats focs artificials i també està previst –sempre que es guanyi el conjunt de Clemente– que els jugadors i el cos tècnic es dirigeixin al públic des del mateix estadi. Hi ha altres sorpreses preparades que el club prefereix no revelar.

La rua, suspesa
El que està del tot confirmat és –a diferència de les anteriors Lligues– que no hi haurà rua dels campions. La tradicional desfilada pels carrers de Barcelona ha estat suspesa, perquè la gran part de jugadors començarà les seves vacances tot just acabar el partit.

De fet, la setmana vinent serà l'única que tindran de vacances els mundialistes blaugrana. La gran majoria de les seleccions participants en la copa del món començaran a concentrar els seus jugadors a partir del 24 de maig, una circumstància que origina que molts aprofitin al màxim els seus dies de descans.

De fet, molts jugadors blaugrana tenen programats viatges pel mateix dilluns per poder gaudir d'un petit descans abans de tornar a concentrar-se amb vista al Mundial.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
El Braithwaite i l'Espanyol
Martin Braithwaite

Una relació tòxica

barcelona
 

Olimpíada albanesa

 
 

El Bàsquet Girona se suma al Barça i farà una gira a la Xina

GIRONA
 

De Jong, en espera

barcelona
 

I demà, diumenge

barcelona
 

El Montpeller apuja el llistó

girona
 

Mercat en ‘stand by’

girona