Esports

Les Rambles i Canaletes s'omplen de banderes espanyoles

Les Rambles de Barcelona i la font de Canaletes, punts habituals de concentració dels aficionats blaugrana, s'han omplert aquesta nit de banderes espanyoles per celebrar la victòria d'Espanya en l'Eurocopa.

Només acabar el partit, poc després de les onze de la nit, milers de persones s'han desplaçat fins al centre de la ciutat corejant "Espanya, Espanya".

L'estrebada que ha tingut la 'roja' en aquesta Eurocopa i el fet que l'equip de Luis Aragonés compti amb una base sòlida de jugadors catalans (Xavi, Puyol, Capdevila, Cesc) o criats futbolísticament a Catalunya (Iniesta) ha propiciat que s'hagi seguit la trajectòria de la selecció espanyola.

Fonts de la Guàrdia Urbana han explicat que s'ha tancat la circulació al voltant de la plaça de Catalunya, on s'han reunit unes 5.000 persones per celebrar la victòria, a la plaça d'Espanya, amb 5.000 aficionats més, i a la plaça Artós, amb uns 300.

Només el PP volia la pantalla
L'ajuntament de Barcelona no havia previst cap zona per a aficionats en què es pogués seguir el partit, encara que el president del grup del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, va reclamar la instal·lació de pantalles gegants en algun punt de la ciutat perquè els barcelonins poguessin seguir la final de l'Eurocopa 2008. La Guàrdia Urbana de Barcelona ha rebut durant el dia d'avui més de mig centenar de trucades de ciutadans interessats a saber si l'ajuntament havia previst la instal·lació d'alguna pantalla.

La colònia alemanya present aquests dies a Barcelona es va concentrar en alguns establiments de les zones més turístiques, com el Port Olímpic o la Rambla, o en les poques tavernes de tradició teutona que hi ha a la ciutat. Una de les més conegudes, el Biergarten de l'hotel Princesa Sofia, es va omplir, com ha estat habitual durant tota aquesta Eurocopa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.