El Barça segueix rutllant

Els de Guardiola s'imposen 0 a 2 al Getafe amb gols d'Ibrahimovic i Messi

PER LLEGIR LA CRÒNICA MINUT A A MINUT, CLIQUEU AQUÍ

El Barça ha tornat a la lliga i ho ha fet amb una treballada victòria contra el Getafe per 0 a 2. Guardiola ha reservat homes importants com ara Messi, Iniesta, Alves o Henry, i ha apostat per Jeffren i Pedro per acompanyar Ibrahimovic a la davantera i ha debutat Txigrinski.

Durant el primer temps, el Getafe ha disposat de les millors opcions. Albín, primer, i Soldado més tard, han xutat al pal. El Barça, però, controlava el partit i abans del descans també ha gaudit de dues bones opcions per avançar-se. Primer Xavi ha intentat sorprendre des de la frontal amb un tir que ha aturat Ustari i Ibrahimovic, a les acaballes de la primera part, s'ha plantat sol davant de porteria, però ha xutat massa fluix i centrat.

A la represa, els de Guardiola han continuat portant la iniciativa, però faltava un xic de ritme. És per això que el tècnic blaugrana ha fet entrar Messi i Iniesta i el Barça ha augmentat la velocitat. I així han arribat els gols. Ibrahimovic ha obert la llauna després d'una centrada d'Abidal i a deu minuts del final, Messi ha rematat amb el cap una perfecte assistència del suec.

El Barça segueix rutllant i si el Madrid no guanya per més de tres gols de diferència, els culers seran líders de la primera divisió. I per acabar, una dada interessant: sempre que els blaugrana han guanyat al Coliseum Alfonso Pérez s'han acabat proclamant campions de lliga.