Esports

El Consell d'Immigració demana explicacions perquè els mossos no es van presentar en l'agressió al Rosario Central

Esports

El Consell Municipal d'Immigració de Barcelona ha demanat que continuïn les investigacions per aclarir perquè no van assistir els Mossos d'Esquadra quan es va denunciar l'agressió a diversos membres del Club Atlético Rosario Central dissabte passat a l'estadi que hi ha entre els carrer Menorca i Selva de Mar.

Aquest organisme demana a la Federació Catalana de Futbol que expulsi el Bada Bing, l'equip agressor, de la competició. A més ha recordat que el Bada Bing està format per jugadors d'un altre equip també sancionat i que han causat aldarulls en quatre partits d'aquesta temporada. El Consell també demana la retirada definitiva de la fitxa federativa d'aquells jugadors, tècnics i directius que es provi la seva implicació en aquestes agressions.

Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) també s'ha unit a les veus que demanen que s'aparti de la competició l'equip Bada Bing per l'agressió "xenòfoba" al Rosario Central.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.