Esports

La nova equipació blanc-i-blava

La vestimenta segona és la que més trenca amb l'anterior, serà groga, blava i blanca. Els mitjons portaran un periquito dibuixat

Un dia després de la presentació de Shunsuke Nakamura al món, els jugadors de l'Espanyol han estrenat la seva nova equipació a la també nova T1, a l'aeroport del Prat.

El club català ha donat a conèixer l'estètica que lluiran la temporada vinent. La primera equipació recupera les franges blanc-i-blaves amples, mentre que les mànigues seran únicament blaves. En color gris platejat, s'incorpora també un disseny de l'estadi de Cornellà-el Prat.

Malgrat aquestes novetats es mantenen la creu de Sant Jordi i el seu últim eslògan: La força d'un sentiment.

Tot i això, l'equipació de reserva és la que aporta més innovacions. La part de dalt serà groga i tindrà una franja creuada en diagonal de color blau, a la part davantera. Com a novetat principal, hi tindrà una inscripció amb els 946 municipis que hi ha a Catalunya. Els pantalons, en canvi, seran blancs i als mitjons hi haurà una silueta d'un periquito de color groc.

Aquest dimarts, durant la mostra de l'equipació, una part de l'equip ha aprofitat per entrenar-se a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat mentre la resta dels seus companys passaven les proves mèdiques.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.