CICLISME / COPA CATALANA

Victòries de Moreno i Escursell

Adrià Moreno (CJAM) va ser el vencedor de la prova de la copa catalana júnior de ciclisme de carretera, disputada ahir a la Cellera de Ter sobre un recorregut de 90 quilòmetres. En l'ascensió al Port de les Serres, Moreno va deixar enrere Víctor Quílez (Huesca La Magia), i a tres quilòmetres de la meta, Alejandro López (Linde-Gallasteg). Tots dos van arribar junts a meta, amb un retard de 54 segons respecte del vencedor, que va fer un temps de 2h28:56. Moreno també va guanyar el campionat provincial, en el qual Jordi Zurita (La Siesta) va ser segon i Adrià Pujol (CJAM), tercer. Zurita, a més, va ser el primer classificat entre els júniors de primer any.

En cadets, Jordi Pau Escursell (Natur House) va aconseguir la victòria en l'esprint tot i entrar en la categoria per primera vegada. El seu temps en el recorregut de 50 quilòmetres va ser d'1h19:04. La segona posició va ser per a Bernat Font, i la tercera, per a Karim Sahbi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Fitxatges de tardor

 

Ayoze assalta Cornellà

Barcelona
 
 
Alex Formento
Entrenador assistent del bàsquet girona

“Em faria molta il·lusió que poguéssim fer un pas més”

Girona
 

Llencen un objecte a l’àrbitre al final del partit

BARCELONA
 

Un ampli marge de millora

Sant Andreu de Llavaneres
 

El camí de la reconquesta

barcelona
 

Girona reforça la seguretat per la visita del Feyenoord

girona