1a CATALANA

El Morell perd contra el Peralada en un partit de tràmit

Els tarragonins van encaixar una derrota en el seu primer partit com equip que ha confirmat el descens. En el duel contra el Peralada, cap dels dos equips s'hi jugava res –els gironins ja estaven salvats–, i això es va reflectir en el terreny de joc. Sense cap pressió, els jugadors es van dedicar a fer un futbol pràctic i sense precipitacions. Els locals es van avançar primer amb un gol de Carlos Martínez (23'). Amb aquesta diana, el Peralada va guanyar confiança i abans del descans van fer la segona. Tot i això, el Morell va saber reaccionar a temps i va reduir distàncies. En la segona part, però, no hi va haver masses ocasions.

PERAL.-EL MORELL 2-1

PERALADA: Seidú, Tito Caballero, Mate, Alforcea, Pitu (Carbó, 46'), Ferran, Borja (Tidian, 70'), Troyano, Carlos Martínez (Pol, 70'), David Bermúdez i Tomàs Serrano.

MORELL: Caballero, Borràs, Antonio (Ricard, 62'), Iván (Baiard, 80'), Rosado, Eric, Carrión, David, Solans (Raül González), Munta i Valerio.

GOLS: 1-0 (23') Carlos Martínez. 2-0 (41') Bermúdez. 2-1 (44') Rosado.

ÀRBITRE: Mesones González. T.G.: per als locals: cap; per als visitants: Rosado. T.V.: cap.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.