Els culers només tenien un desig

L'afició blaugrana va envair el centre històric de Roma i es va reunir a la Fontana di Trevi

Els seguidors van llançar-hi monedes per demanar la victòria final i el títol de la Champions

L'afició del Barça va envair ahir el centre històric de Roma. I ho va fer fent cas al seu líder, Pep Guardiola. El tècnic blaugrana va demanar que tots els aficionats del Barça anessin a Roma amb samarreta i els carrers de Roma es van poblar de samarretes blaugrana. De totes les èpoques. La del centenari, la de París, la d'aquesta temporada i la de la propera. La groga, la blava, la color festuc i la mango del curs vinent. Els aficionats blaugrana es van passejar també amb bufandes i amb banderes del Barça i de Catalunya per la Ciutat Eterna durant tot el dia. I ho van fer fent cas també al president, Joan Laporta. Va demanar el millor dels comportaments i els seguidors del Barcelona van donar una lliçó de civisme. Van passejar pel fòrum romà, pel Colosseu, per la plaça Venècia i la majoria, per no dir tots, van passar per la Fontana di Trevi. Allà van cantar les clàssiques cançons amb què animen el Barça al Camp Nou i van complir amb la tradició. La font de romana es va omplir de monedes. Allà, diu la llegenda, s'ha de llançar una moneda d'esquena i demanar un desig. Tothom va demanar el mateix, el títol. Tornar a casa amb el triplet. Per la Fontana di Trevi van passar també directius i exdirectius. Allà es va poder veure al vicepresident, Alfons Godall, que no deixava de dialogar amb els seguidors, com també ho feia el que va ser company seu de junta, Sandro Rosell. Enmig de la gentada també es podien veure a alguns dels familiars i amics que havien acompanyat fins a Roma els futbolistes blaugrana. Ahir tots amb un únic desig, la victòria del Barça.

Dels anglesos, per cert, ni rastre. Molt poques samarretes vermelles es van poder veure durant el dia pel centre de Roma. Com si això de fer-se veure no anés amb ells. Hi havia llei seca al centre de Roma. Prohibida la venda de begudes alcohòliques, així que van optar per quedar-se a prop de l'Estadi Olímpic en la zona habilitada per la UEFA per a ells.

Un aficionat del Manchester United ferit

Un aficionat del Manchester United va rebre ahir al matí una ganivetada a la cama i va ser traslladat immediatament a l'hospital del Santo Spirito, on haurà d'estar uns deu dies ingressat. Ahir al vespre ja es trobava fora de perill. També van ser detinguts tres aficionats del Barça a l'aeroport de Civitavecchia en un cotxe en el qual transportaven objectes contundents com ara porres i una javelina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.