preguntes

JORDI BASTÉ

Birres i estrelles

1.

PER QUÈ
em temo que dimecres va ser l'últim partit oficial de Samuel Eto'o amb la samarreta del Barça? Per què Txiki Begiristain li està buscant substitut i podria ser que Diego Forlán acabés sent l'escollit tot i que la cotització del jugador ha augmentat imponentment en les últimes setmanes?

2.

PER QUÈ
va ser una vergonya l'actuació de determinats futbolistes el dia de la celebració del triplet bevent cervesa d'una manera desaforada dalt de l'autocar? Per què algú els va donar un toc a mitja rua perquè deixessin de consumir alcohol? Per què no explica Sylvinho com va haver de dir a Leo Messi que es comencés a prendre Coca Cola per fer baixar el mig gat que portava?

3.

PER QUÈ
és absolutament normal que els jugadors s'evadeixin després de molts mesos de tensió extrema, però estaria bé que ho fessin després de la rua, privadament o en llocs tancats? Per què la imatge davant milers de criatures no és la més adequada per molt que una marca de cervesa sigui, i amb agraïment, el principal patrocinador del club?

4.

PER QUÈ
els discursos de determinats jugadors van ser, simplement, lamentables? Per què no van racionalitzar la situació i, sabent que aniria molta gent a veure'ls al Camp Nou, s'ho van preparar una mica en lloc de dir bestieses, algunes, sense solta ni volta?

5.

PER QUÈ
Dani Alves és mou en les celebracions, tant dels gols com dels títols, d'una manera tan curiosa i a la vegada estranya? Per què fa uns moviments compulsius del tronc amb sacsejada de braços amb un punt misteriós i també fàcilment imitable i que podria crear escola entre els aficionats?

6.

PER QUÈ
Andrés Iniesta va fer un discurs en què reclamava clarament la renovació de Pep Guardiola com a entrenador si es volen continuar guanyant títols? Per què els jugadors han demanat una còpia del DVD que els va preparar Guardiola per abans de la final de la Champions? Per què el disfrutarem els espectadors dilluns després del TN vespre de TV3 preparat d'una manera impecable (com sempre) pel periodista Santi Padró i per l'excel·lent muntador Jordi Gayà?

7.

PER QUÈ
em quedo parat quan veig ahir a El Club la mare de Bojan Krkic dient a l'Albert Om que dues hores abans de la final de la Champions a Roma li va trucar la tutora de l'escola del jugador de Linyola per anunciar-li que el nano havia aprovat el batxillerat?

8.

PER QUÈ
és meravellós, i a la vegada símptoma de normalitat, que Pep Guardiola parli quatre idiomes en una roda de premsa (català, castellà, anglès i italià)? Per què aquesta setmana ha quedat demostrat que ho té tot controlat?

9.

PER QUÈ
ara sí que estem plenament d'acord amb la nominació del Barça com a candidat al Premi Príncep d'Astúries? Per què, a més, n'ha de ser un ferm candidat?

10.

PER QUÈ
–per acabar, una del Madrid– veient les imatges de Florentino Pérez l'endemà de la victòria del Barça fent un discurs (no una roda de premsa), en què no va acceptar preguntes, no va dir res i només va parlar del planter, per què es confirma que volia anunciar alguna cosa si el Barça guanyava la Champions. No li va sortir i va haver d'improvisar sense solta ni volta?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.