Més esport

El club de pescadors d'Alaquàs obté medalla d'argent

L'associació reconeix els esportistes més destacats de la temporada

El Club de Pescadors d'Alaquàs s'ha proclamat recentment plata en l'open autonòmic d'aigua dolça per clubs. Aquesta classificació, li permet participar en el pròxim open estatal amb l'equip format per Enrique Ferrer, Ornella Tosta, Sergio Nogués, Luis Tamarit Isabel i Luis Tamarit Benito.

Per aquest motiu i donades les classificacions aconseguides en aquesta temporada, el Club de Pescadors d'Alaquàs ha reunit els esportistes més destacats de la temporada per a agrair el seu treball i dedicació i felicitar-los pels resultats aconseguits enguany.

El Club ha realitzat una valoració molt positiva de la temporada i ha agrait els més de 40 esportistes que enguany han representat Alaquàs en les diverses competicions de caràcter oficial, tant en la categoria de demarcació com en autonòmiques, estatals o mundials.

Es va realitzar també una especial menció per als juvenils Luis Tamarit Isabel, Fernando Lluch, Nicolás Martín, Ivan Daurat, Rubén Vicente García per la seua participació en campionats d'alta volada i es va posar especial èmfasi en la classificació d'una dama, Ornella Tosta, que enguany s'ha alçat amb la medalla de bronze en el nacional individual d'aigua dolça i plata per seleccions autonòmiques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.