Motor

Toni Bou obté la seva cinquena corona mundial

Trial. El rècord de campionats del món que comparteixen Jordi Tarrés i Dougie Lampkin cada cop està més a l'abast del pilot de Piera

Toni Bou (Montesa) va rematar la feina i va guanyar amb l'autoritat habitual l'últim trial del campionat del món. No li calia, perquè un sisè lloc ja li proporcionava la cinquena corona mundial consecutiva –a més de cinc sota el sostre– i un espai entre les llegendes d'aquest esport, Jordi Tarrés i Dougie Lampkin, que comparteixen el rècord de títols, amb set.

Amb 25 anys, Bou té un rècord de 7 títols cada cop més a prop perquè no s'entreveu que sigui un pilot jove amb prou projecció perquè el derrotin fins d'aquí a 2 anys. Lampkin va obtenir el setè títol (consecutius) als 27 anys i Tarrés, als 29. Bou ha estat l'únic pilot que no ha baixat del podi en el campionat, amb 7 victòries en relació amb 4 de Raga.

Ahir, sota una pluja constant, Bou no va donar cap possibilitat a Adam Raga en la primera volta (1 punt a 12) i en la segona, va assegurar. Albert Cabestany (Sherco) va completar el podi i va arrabassar el quart lloc del campionat a Jeroni Fajardo, a qui l'Ossa li va jugar una mala passada en aturar-se tot sovint, fins que va haver de ser empès per continuar endavant i els comissaris el van desqualificar. En júnior, Francesc Moret (Montesa) va ser tercer i Pol Tarrés (Gas Gas), quart. Tots dos han acabat empatats en punts però Tarrés, amb una victòria absoluta, ha obtingut el subcampionat al darrere d'Alfredo Gómez.

Era així com volia guanyar aquest títol. És la desena vegada que visc un moment tan immens
Toni Bou
moNTESA


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.