Més esport

Dolores Checa competirà als Jocs Olímpics de Londres

Ja ha aconseguit la marca mínima per a la cita esportiva mundial

L'atleta de Silla, Dolores Checa, serà una de les grans apostes dels 5000, en els pròxims Jocs Olímpics, que es celebraran a Londres. Dolores afronta els deu mesos que queden per davant amb seguretat i tranquil·litat, ja que té assegurada la marca mínima per a la cita olímpica.

La valenciana torna aquesta temporada al Club València Terra i Mar per a participar en les principals competicions de clubs, encara que continuarà entrenant en el INEF de Madrid amb el seu entrenador, Antonio Serrano.

L'atleta ja va formar part de l'equip d'atletisme als Jocs Olímpics de Pequín al 2008, però vol millorar la seua actuació perquè afirma que, a nivell esportiu, no va estar satisfeta de com li van eixir les coses. Així, Dolores espera anar amb més experiència.

Aquest optimisme de l'atleta de Silla es degut a la seua marca europea obtinguda aquesta temporada a Oslo. En la modalitat dels 5000 metres lisos, va destacar gràcies als seus 14:46:30, que la van situar en la millor posició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.