EL MUNDIAL DE CLUBS

L'Estudiantes ja es prepara a Abu Dhabi

L'equip argentí, principal rival del Barça, ja s'ha centrat totalment en el mundial, i l'Auckland i l'Al-Alhy obriran el torneig avui jugant la prèvia

Al Barça encara l'espera el transcendental partit d'avui contra el Dinamo de Kíev, decisiu per aplanar el camí a Europa, i el derbi de dissabte al Camp Nou, bàsic per mantenir el lideratge de la lliga, abans de centrar-se completament en el mundial de clubs. El torneig, però, començarà avui mateix amb l'eliminatòria prèvia entre l'Al-Alhly i l'Auckland City, i el que hauria de ser el principal rival dels blaugrana, l'Estudiantes de la Plata, també està preparant ja aquest mundial. La federació li va permetre avançar les últimes jornades de lliga d'aquest any, i el tècnic, Alejandro Sabella, tindrà uns deu dies per preparar exclusivament la seva semifinal, que disputarà el dia 15 contra el vencedor del partit entre el Pooghang Steelers coreà i el Mazembe congolès. La plantilla, de fet, va iniciar ahir a la tarda el viatge cap a Abu Dhabi. Una bona prova de la importància que s'atorga a aquest títol a l'Argentina és que el mateix Diego Armando Maradona es va acostar ahir fins a La plata per acomiadar l'expedició. «Feia gairebé 40 anys que no teníem l'honor de lluitar per aquest títol. Per nosaltres és una alegria poder portar el nom del club en un torneig importantíssim com és aquest», explicava ahir Sabella.

Debut de l'amfitrió.

L'Al-Ally de Dubai i l'Auckland obriran avui el torneig en un partit sense pronòstic clar. L'amfitrió debuta en el mundial de clubs, mentre que l'Auckland ja hi va ser el 2006, però va caure eliminat de seguida sense haver fet cap gol. El vencedor s'enfrontarà amb l'Atlante –els mexicans també s'entrenen a Abu Dhabi– i d'aquesta eliminatòria sortirà el rival del Barça en semifinals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.