Laporta i Txiki presumeixen de model

El president, que ahir va sopar amb la directiva del Dinamo, i Txiki consideren que els premis a jugadors de casa reforcen el segell Barça

El mes de desembre ha portat un allau de premis individuals en què els jugadors del Barça són protagonistes i, tant Joan Laporta com el secretari tècnic, Txiki Begiristain, van presumir de model ahir des de Kíev. «L'objectiu és tenir el màxim de jugadors del planter en el primer equip i el model funciona. La prova és que estem vivint un dels millors moments de la història del club», va explicar Laporta, que va liderar l'expedició blaugrana –també hi havia els vicepresidents Alfons Godall i Rafa Yuste– i que ahir a la nit va sopar amb els directius del Dinamo. El president, a més, va fer una crida a la prudència pel que fa al partit d'avui, fonamental per al club: «No ens podem refiar, perquè ells aniran a totes.»

Txiki, per la seva banda, va fer referència a la inclusió de Messi, Xavi i Iniesta entre els cinc finalistes del FIFA World Player i va marcar el terreny respecte al Madrid. «Som clars favorits; tres del Barça contra un del Milan i un del Manchester United, perquè el que succeeix en els últims mesos de l'any sol ser poc determinant.» El secretari tècnic, a més, va defensar que Samuel Eto'o també s'hauria merescut un lloc entre aquests cinc candidats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.