Guardiola prohibeix sortir a especular

Malgrat que l'empat els classifica, Guardiola diu que sortiran a fer gols

Recalca que no poden perdre la identitat i que és important ser primers

Com fa sempre, elogia el rival, el Dinamo, del qual destaca l'estratègia

«Si anem amb la idea que ens serveix el 0 a 1, perdrem per 3 o 4 gols», avisa el tècnic del Barça

Amb la victòria contra l'Inter de Milà al Camp Nou, el Barça es va assegurar que el partit contra el Dinamo de Kíev perdés part de la transcendència que havia agafat després de l'empat contra el Rubin Kazan fora de casa. L'empat, i fins i tot una derrota per la mínima, permetria als blaugrana accedir als vuitens de final. Tot i això, Pep Guardiola no vol ni sentir a parlar d'especular amb aquesta situació d'avantatge. «Si anem amb la idea que ens serveix el 0 a 1, perdrem per tres o quatre gols de diferència. No em surt transmetre als meus jugadors que amb el 0 a 1 ja en tenim prou.» I és que el tècnic té molt clar que l'equip haurà de mantenir la seva filosofia de sempre i «la predisposició per fer gols», perquè marcant tindria la classificació «molt a prop». Al marge de la imatge, Guardiola també va donar un argument de pes per reclamar la màxima intensitat, que és el d'assegurar la primera plaça de grup, perquè els permetria tenir el factor camp a favor en l'eliminatòria dels vuitens de final.

Com sol fer sempre, va lloar les condicions del seu rival, avui el Dinamo de Kíev. «Si veus el palmarès del Dinamo impressiona. Al llarg dels últims anys només ha fet que guanyar», va assenyalar. Guardiola, però, té molt ben estudiat el conjunt ucraïnès, del qual destaca sobretot el seu treball en l'estratègia i que «físicament són molt forts». Finalment, va insistir en la importància del duel i el va qualificar de final per tot el que s'hi juguen.

Touré assegura que és feliç al FC Barcelona

Touré Yaya va voler deixar molt clar que pel seu cap no passa la idea de marxar del FC Barcelona, malgrat que la setmana passada va mostrar el seu desconcert per la falta de minuts que tenia aquesta temporada en una entrevista a France Football. «Sóc feliç a Barcelona. M'agrada el club i la ciutat. Sempre he volgut jugar en un equip gran i el Barça és el club més gran. El meu objectiu és continuar molts anys al Barça», va dir. Pel que fa al partit contra el Dinamo de Kíev, va assegurar que era «una final», perquè encara hi ha possibilitats de quedar fora de la Champions. «Serà un partit molt difícil, però hem de jugar per guanyar. Si ells guanyen per més de dos gols ens n'anirem al carrer», va advertir. El migcampista africà, que va respondre amb un bon rus a les preguntes que li van fer en aquest idioma –va jugar a Ucraïna–, va destacar la fortalesa del seu rival a casa seva i va recordar que excepte contra l'Inter, el Dinamo fa 20 partits que no perd al seu camp. «Per això estem molt concentrats i haurem de jugar amb molta agressivitat», va dir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.