Gazzaev: «Ens posarà a prova el millor equip del món»

Gazzaev elogia el Barça, però apel·la a l'orgull dels seus homes

Admet que per a ells és el partit més important de la temporada

El Dinamo de Kíev lidera la lliga ucraïnesa amb cinc punts d'avantatge respecte al Xakhtar i sense haver perdut cap vegada en les quinze primeres jornades, però Valeri Gazzaev, conscient del que significaria passar a vuitens de final eliminant un gran d'Europa –el Barça o l'Inter–, no es conforma: «L'equip entén perfectament la transcendència del partit, probablement el més important de la nostra temporada.» El conjunt ucraïnès ja va perdre al Camp Nou amb gols de Messi i Pedro, i Gazzaev té clar que guanyar a Kíev seria tota una gesta: «Sé que ens posarà a prova el millor equip del món, però també estic convençut d'allò que poden fer els meus jugadors. Confio que farem el nostre millor futbol.» El tècnic, a més, va prometre a la seva afició que l'equip no s'encongirà pel potencial del Barça i que ho provarà amb totes les seves forces: «El nivell del grup és altíssim i la prova és que els quatre equips tenim possibilitats de classificar-nos. La nostra motivació, el desig per estar en aquests vuitens de final, és enorme. No obstant això, no serà fins al mateix partit quan comprovarem quina és la nostra força i quines les nostres febleses. Espero que prevalgui la força.»

Per plantar cara al Barça, Gazzaev tindrà tots els efectius amb les úniques excepcions de Khatxeridi i El-Kaddouri. Sí que hi serà Xevtxenko, protagonista d'aquella històrica eliminatòria de la temporada 1997/98, en què el Dinamo va vèncer 3-0 a casa i per un 0-4 sorprenent al Camp Nou.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.