Bojan repassa deu partits del 2009 que no oblidarà

Barça-Estudiantes: «No vaig poder jugar ni un minut en la final del mundial de clubs. Sí vaig poder participar en el partit de semifinals contra l'Atlante. Vaig tenir un parell d'oportunitats per marcar, però no vaig tenir sort al final. De la final recordo els nervis, l'esclat d'alegria de tothom amb el gol de Pedro i després amb el segon, de Messi. L'alegria va ser immensa perquè era culminar una temporada perfecta amb el sis de sis.»


Barça-Espanyol: «Personalment, el primer gran partit del 2009, la tornada dels quarts de final de la copa. Havíem empatat sense gols en el seu camp i vaig poder marcar els dos primers gols del partit, que pràcticament sentenciaven la classificació per a les semifinals. Recordo que el segon va ser molt maco i que hi havia molta gent a l'estadi. A més, per un jugador del planter com jo, marcar dos gols en el derbi sempre és molt especial.»


Real Madrid-Barça: «Per a un culer com jo, poder viure aquell 2-6 del Santiago Bernabéu és espectacular. El Real Madrid és el teu màxim rival i fer sis gols en el seu camp és brutal. La golejada també significava deixar sentenciada la lliga després que s'hagués posat en dubte la nostra superioritat. Guardiola va tenir un gran detall amb mi i em va fer jugar els últims minuts d'aquell partit, que estarà sempre en la memòria dels aficionats del Barça.»


Barça-Athletic: «En l'aspecte personal, el partit més important del 2009 va ser la final de la copa del Rei de Mestalla. Va ser el primer títol de l'equip i jo havia participat molt durant tota la copa. Hi havia un gran ambient amb les dues aficions i vaig poder fer el tercer gol, que quasi sentenciava el partit, en una acció molt ràpida, en una gran jugada. Tot el partit va ser una gran festa i crec que vam jugar una segona part excel·lent.»


Barça-Manchester United: «Tot i no participar en la final de la Champions al camp, en guardo un gran record. Guanyar la lliga de campions amb només 18 anys és una cosa que no ha aconseguit gaire gent. També significava guanyar el triplet, una altra fita a l'abast de poca gent. L'emoció va ser molt gran quan va acabar el partit. Vam jugar molt bé contra un dels millors del món. Al vestidor hi havia molta alegria.»


Barça-Xakhtar: «Un dia i un partit molt complicat, però vam poder guanyar la supercopa europea tot i haver de patir molt. Vaig jugar la pròrroga i vaig poder marcar, però el porter seu ho va evitar. Vam assaborir molt el triomf perquè va arribar en la pròrroga i quan ja faltava poc. Va ser una alegria que el gol de la victòria el fes Pedro, un jugador del planter. Demostra que el Barça no només té als millors cracks del món, també un gran planter.»


Almeria-Barça: «Era un partit molt important perquè el Real Madrid havia retallat el nostre avantatge i necessitàvem guanyar sí o sí. Si fallàvem la lliga es complicava molt. Vaig ser titular en un camp que em va bé. La temporada anterior ja hi havia marcat un gol. Vaig fer els dos gols del partit que ens van donar la victòria. Vaig marcar dues vegades en cinc minuts. Guardiola em va felicitar. vaig aprofitar l'oportunitat que em va donar.»


Chelsea-Barça: «Sempre surto a les fotos darrere d'Iniesta. És una imatge molt bona. Iniesta és una gran persona i un dels millors futbolistes del món i es mereixia fer aquell gol, un gol tan important per al Barça que ens donava el pas a la final de la Champions després d'haver-ne quedat fora un any abans en les semifinals. El gol d'Iniesta és un dels moments més emocionants de l'any perquè va arribar en l'últim minut, quan tothom ens veia eliminats.»


Mallorca-Barça: «Un dia estrany. Havíem de guanyar la lliga, però la vam aconseguir el dia abans gràcies a una derrota del Real Madrid a Vila-real. Guanyar la lliga sempre et produeix una gran satisfacció perquè és el torneig de la regularitat. Sempre és molt difícil ser el campió. Guanyàvem el segon títol de la temporada després d'haver demostrat durant tot el torneig que érem el millor equip, però el Real Madrid va lluitar fins al final.»


Barça-Athletic: «El primer títol de la nova temporada, la supercopa estatal. Vaig poder ser titular en el partit d'anada, a San Mamés, i recordo que vaig fer un pal només de començar. En el de tornada vaig sortir al camp en la segona part per Ibrahimovic i vaig marcar el tercer gol del partit. Sempre és bo començar la temporada marcant. Recordo que l'afició, que sempre està amb mi, va celebrar molt el meu gol.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.