Pep Guardiola

Entrenador del Barça

Guardiola: «Ens cal encara fer un pas més»

«Després d'una derrota cal guanyar, perquè no es faci gran la bola de neu»
«Del seu nivell encara en vull més, una mica més del que hem vist avui»

«Després d'una derrota cal guanyar, perquè no es faci gran la bola de neu.» Pep Guardiola tenia clar que era vital obtenir els tres punts per tornar a la rutina, al dia a dia, al triomf, i tapar boques; però malgrat haver assolit l'objectiu, no era un home satisfet el dia que va arribar als cent partits com a tècnic del primer equip: «Sense massa joc ja teníem un resultat còmode, amb dos o tres gols gràcies a les faltes. Ara, hem tingut un gran rigor defensiu. Hem estat millor en la defensa que en la circulació de pilota, perquè ens ha faltat ritme.» Més tard, va afegir: «Ens cal fer un pas més, amb aquest nivell no en tindrem prou si volem ser campions.»

Malgrat la crítica, Guardiola també va tenir espai per a les lloances, i sense que li haguessin preguntat, va afirmar: «Estic molt content de la feina del Bojan, ha fet un pas endavant.» El de Linyola és un dels nou homes formats a la casa que van acabar el partit, fet que «no es busca, però que sí té valor, perquè és complicat veure-ho en un club gran». Sobre la baixa d'Ibrahimovic, Guardiola va afirmar: «Tota la setmana tenia molèsties. Havia de jugar, però just abans del partit ha dit que no podia perquè tenia el turmell com una patata, inflat. Els metges diuen que la inflamació baixarà ràpidament.» De Puyol, va afegir: «Deia que no hi veia gaire bé, una mica borrós. Per això el canvi. No sé si podrà jugar a Stuttgart, però no crec que tingui cap problema.»

I més noms propis, en aquest cas, de qui tornava, Henry. D'ell va dir: «Tant de bo el gol l'animi. Potser ell no s'ho creu, però l'equip i jo el necessitem. Esperem retrobar el millor Thierry Henry, el necessitem, i més. Del seu nivell encara en vull més, una mica més del que hem vist avui.» Finalment, Guardiola va lloar Iniesta i Márquez, i també el central del Racing Henrique, propietat del Barça: «M'ha causat molt bona impressió, ha jugat bé.»


IMPORTÀNCIA


THIERRY HENRY



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.