Godall i Ferrer es queden per fer campanya

L'un veurà el partit amb 75 admiradors del seu grup del Facebook; l'altre, amb la PB Centenari

Jaume Ferrer i Alfons Godall van ser els dos únics vicepresidents –a banda de Joan Boix, Rafael Yuste, Albert Perrín, els directius Josep Anton Colomer, Patrick Auset i Xavier Bagués també van viatjar– que no van acompanyar Joan Laporta a Stuttgart. La seva absència en un partit de tanta importància no és casual. Tots dos prefereixen fer campanya a Barcelona a fer costat a l'equip. Godall presenciarà el partit amb 75 persones que estan adherits al grup que la seva candidatura té en el Facebook a la seva seu electoral, a la ronda Universitat. A banda de Godall també hi haurà altres integrants de la seva candidatura, com és el cas de l'actual tresorer de la junta directiva, Xavier Sala i Martín.

Per la seva banda, Jaume Ferrer –el líder de l'altra precandidatura sorgida de l'actual junta directiva– veurà el partit acompanyat de diversos penyistes. El vicepresident ha confirmat la seva presència a la seu de la Penya Barcelonista Centenari, situada al carrer Ciutat de Granada al barri del Poble Nou.

L'agenda de Ferrer continua molt atapeïda. Ahir, va estar a la Universitat de Vic, on va fer una conferència als estudiants de Periodisme i Ciències Empresarials en la qual va exposar els canvis que s'han produït en l'àrea de màrqueting des de l'arribada de Joan Laporta. El títol era prou eloqüent: La gestió d'un Barça campió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.