Laporta: «Només recordo un 2-6 al Bernabéu»

Laporta respon que no va veure el 6-2 del Madrid al Vila-real perquè estava celebrant la copa del Rei de bàsquet i es remet al passat

Pletòric, el president del Barça, Joan Laporta, no perd cap celebració. Nin tan sols a l'hora de declarar. Ahir, al final de la jornada, just abans d'entaular-se amb els directius de l'Stuttgart en el que va ser el sopar de germanor del partit d'aquest vespre, el directiu va ironitzar amb les preguntes dels mitjans estatals sobre el Real Madrid: «Si vaig veure el 6-2 del Madrid? No, perquè estava celebrant la copa del Rei de bàsquet. De 2-6 al Bernabéu en recordo només un...»

Laporta va explicar: «Sap greu que un col·lega com Florentino ho passés tan malament a Bilbao [seu de la final de la copa del Rei de bàsquet], perquè jo he passat per aquesta classe de moments i no són gens agradables.»

El dirigent va advertir, ja més seriós, que el Barça «no s'ha de refiar de rivals com ara l'Stuttgart, que acaba de golejar i és un gran equip»: «Hem de tenir respecte pel rival i prudència. Ells jugaran al seu camp, que estarà ple de gom a gom i ho voldran fer molt bé contra un equip com el Barça, que és el rival a batre.»

Sobre la baixada de tensió de l'equip en els darrers partits, va considerar: «La feina és mantenir el mateix nivell de motivació que teníem la temporada passada.»

A l'hora de valorar les declaracions de Guardiola després de la golejada al Racing, en què l'entrenador va dir que no li havia agradat l'equip, va dir: «Subscric tot el que digui l'entrenador, que és qui està amb els jugadors i treballa amb ells. El que veig jo és que l'equip s'està esforçant i està fent una gran temporada.»

Txiki no vol patir.

El secretari tècnic del Barça, Txiki Begiristain, va comentar que no vol «patir» com l'any passat: «Vam acabar la primera part a l'estadi del Lió perdent i Pep va haver de fer una gran feina en el descans per recuperar l'equip.» «L'equip se sent més fort que el seu rival d'avui, però això s'ha de demostrar al camp. Hem recuperat jugadors, però haurem d'anar amb compte», va avisar. «A l'Estat es parla sovint molt bé del Barça i el Madrid, però se sol menystenir els equips europeus, i és un error», va considerar a propòsit del bon nivell de l'Stuttgart, un equip que, per Txiki «ha millorat molt des que es va fer el sorteig»: «Tenien molt marge de millora, és cert, però ho han fet», va afirmar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.