Guardiola surt en defensa de l'equip

Guardiola creu que qui més mèrit té en la lluita per la lliga és el Barça

Afirma que el Madrid ha invertit molts diners i que té menys desgast mental

Elogia la temporada del Mallorca i diu que part del mèrit és de Manzano

Pep Guardiola ahir va voler fer una defensa de l'esforç que estan fent els seus jugadors per estar disputant la lliga al Real Madrid, un equip que s'està enduent la majoria dels elogis en aquesta lluita titànica que mantenen els dos grans equips de la lliga estatal. «No tingueu dubte que el mèrit és nostre, per estar competint dalt de la taula amb el Madrid. El Madrid té molts gols a favor i bons jugadors, i s'ha gastat molts diners per fer això», va dir el tècnic blaugrana. Sense que les seves paraules sonessin en cap moment a discurs victimista, també va apel·lar al major desgast del Barça pel fet d'estar disputant dues competicions exigents, mentre que els madridistes poden centrar-se únicament en la lliga. «Tenen un entrenador amb molt prestigi, jugadors meravellosos i només juguen un partit per setmana i el seu desgast mental és l'idoni en el moment just.» Per tot això, es va mostrar molt orgullós amb l'«entusiasme» amb què el seu equip està intentant revalidar la lliga després d'haver aconseguit sis títols no fa gaire.

Malgrat els elogis, Guardiola va reclamar un esforç als seus futbolistes en aquest tram final de campionat, perquè està convençut que el Madrid «perdrà molt pocs punts». De fet, va demanar-los que continuïn mantenint la tònica dels últims partits i que fugin de la relaxació. «Més que en el joc, hem de mantenir el to, perquè ens costa. Quan som intensos, som un bon equip», va assenyalar. I, precisament, com que està convençut que el seu equip serà capaç de mantenir aquest nivell li fa la «sensació» que seran «campions». «Tinc molta fe en aquests jugadors. Me n'han donat motius», va dir.

El Mallorca, perillós.

Pep Guardiola no es refia gens del Mallorca, un equip que aquesta temporada al seu camp només ha perdut un partit i que està lluitant per accedir a la lliga de campions la temporada que ve. «És un equip amb jugadors molt interessants, dinàmics i molt intensos. Serà un dels equips més durs en aquest final de temporada. Ho estan fent molt bé», va afirmar. El tècnic blaugrana va donar bona part del mèrit de la trajectòria del conjunt balear al seu entrenador, Gregorio Manzano, perquè ha ajudat a «tranquil·litzar» l'equip mentre el club ha viscut problemes institucionals de rellevància.


«Em fa la sensació que serem campions, perquè aquests jugadors me n'han donat motius», va dir

Creu que a Xavi el descans li haurà anat bé

Fins a la lesió, Xavi Hernández era un dels futbolistes que ho havia jugat gairebé tot. Peça indiscutible per a Guardiola, el migcampista de Terrassa ahir va tornar a la convocatòria per jugar contra el Mallorca. En principi, no s'esperava que tornés fins al partit d'anada dels quarts de final contra l'Arsenal. El tècnic blaugrana està convençut que el descans li haurà anat molt bé «per al múscul i per al cap» i va recordar que hi havia un gran risc de perdre'l per dos mesos de competició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Punter conquereix Belgrad

BARCELONA / BELGRAD
 
Ariadna Pujol
JUGADORA celta baloncesto

“Ho gaudirem més”

ViGo / LA SEU D’URGELL
 
 

Presenten el gran mural amb Míchel i Stuani

Girona
 
Míchel Sánchez
Entrenador del Girona

“Les lesions afecten tàcticament i haurem de plantejar més opcions”

 

Europa als seus peus, 12 títols

SABADELL
 

Marzieh Hamidi, atleta i activista

 

“No dubto que el Girona creixerà”

girona