Laporta:«El nivell mostrat em fa optimista»

Joan Laporta creu que el Barça va pel camí de l'èxit

Joan Laporta estava ahir satisfet amb el partit fet pel Barça i amb el resultat aconseguit, que posa pressió avui al Real Madrid. El president del Barça va destacar l'esforç fet: «Ha estat un bon resultat després d'un partit de Champions, que això sempre desgasta, i contra un gran equip, l'Athletic, que està lluitant per la lliga de campions.» Laporta va destacar l'autoria dels gols, tots fets per jugadors del planter: «Estic satisfet amb els quatre gols fets per jugadors del planter. És una manera de mostrar que l'aposta pel planter és la bona, com fa també, i molt bé, l'Athletic.» El president del Barça es va mostrar optimista amb el que ve i va demanar el suport del públic dimarts: «Nosaltres estem fent bé la feina. El nivell que està mostrant aquest equip em fa sentir molt optimista. El partit de dimarts és important perquè per nosaltres la Champions és molt important. Tornar a estar entre els quatre millors d'Europa serà un altre èxit. Que el públic vingui al Camp Nou per donar suport.»

Per acabar, va parlar de l'acte de dijous en què Johan Cruyff serà nomenat president d'honor del Barça: «És el reconeixement a un personatge del barcelonisme que s'ho mereix. És la manera de mantenir vives persones que són mites del barcelonisme. Cruyff ha fet mèrits com a jugador i com a entrenador i ha inspirat una manera de jugar. El barcelonisme considera que s'ho mereix.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.