Almunia va rebre cinc gols en el seu únic partit al Miniestadi i cinc més en el seu únic partit al Camp Nou

El 6 de maig del 2000, Almunia rebia cinc gols en aquell Barça B-Cartagonova de la penúltima jornada del grup tercer de la segona B. Els gols del filial blaugrana van ser obra d'Haruna Babandiga (2), Moha, Antonio i Nakor Bueno. Aquell partit també el van jugar homes com ara Mikel Arteta (Everton), Sergio García (Betis) i Thiago Motta (Inter de Milà). El porter navarrès va tornar al Mini aquell mateix any, en aquest cas el mes d'octubre en la cinquena jornada del grup tercer de la segona B, en un triomf del Sabadell per 0-2. Almunia, però, va ser el suplent de Jordi en aquell matx.

El 5 de gener del 2003, Almunia ni va ser convocat per jugar al Camp Nou un Barça-Recreativo de lliga (triomf blaugrana per 3-0, amb gols de Rochemback, Cocu i Loren, en pròpia porteria), ja que Lucas Alcaraz va preferir convocar Luque, que va jugar, i César. Finalment, va debutar a l'estadi del Barça en la 22a jornada de la temporada 2003/04, quan jugava a l'Albacete de César Ferrando. Almunia –en la foto anticipant-se a Saviola en una jugada aquell dia– va rebre cinc gols, tants com en el dia del seu debut al Miniestadi l'any 2000. En aquest cas, els gols del Barça de Rijkaard a Almunia van ser obra de Xavi Hernández, Javier Pedro Saviola, Ricardo Quaresma, Edgar Davids i l'actual entrenador del Barça Atlètic, Luis Enrique.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.