Bojan i l'idil·li del Madrigal

Bojan es reivindica al mateix camp on va fer el seu primer gol en la lliga

Pep va deixar Ibra fora de l'onze i el de Linyola va jugar a bon nivell

El 21 d'octubre del 2007, Bojan Krkic va fer al Madrigal el seu primer gol amb la primera plantilla. Tenia només disset anys i un parell de mesos. Aquell Barça de Rijkaard va perdre el partit (3-1), però des del punt de vista individual el de Linyola va viure una jornada inoblidable. Ahir Guardiola el va col·locar en l'equip titular en detriment d'Ibrahimovic i el 9 del planter va tornar a reivindicar-se amb un gol espectacular: bon control, autopassada magnífica per deixar l'argentí Gonzalo en evidència, i finalització sòbria en l'un contra un amb Diego López. Els seus moviments van donar fluïdesa a l'atac, i en la segona part va tornar a tenir una gran oportunitat a les botes, tot i que aquesta vegada va optar pel pal curt i la pilota se'n va anar lleugerament desviada.

La titularitat i la bona actuació de Bojan coincideixen amb la crisi de joc d'Ibrahimovic. El suec havia decebut contra l'Inter i havia estat, precisament, Bojan qui havia estat a punt de culminar la remuntada en els pocs minuts que li havia donat el tècnic –el seu gol, de fet, el va anul·lar el col·legiat per unes mans prèvies de Touré–. Al Madrigal, Ibra va ser suplent i el català va deixar una bona imatge. A més, la sensació a primera vista és que Messi juga més còmode amb un 9 mòbil com ell que amb un de fix com Ibra, que li genera pocs espais. El suec es va haver de conformar ahir amb els últims cinc minuts, poc temps per destacar. Bojan, en canvi, va formar una davantera íntegrament de la casa –amb Messi i Pedro– i va obtenir l'onzè gol de la temporada: sis en la lliga, dos en la Champions, dos en la copa del Rei i un en la supercopa d'Espanya. Unes estadístiques molt positives, ja que marca cada 123 minuts.

Són actuacions com la de Vila-real les que mantenen la fe de la secretaria tècnica en la progressió de Bojan. Txiki Begiristain, de fet, va desmentir ahir que el seu futur estigui lligat a l'hipotètic fitxatge de David Villa. El València fa temps que s'interessa per Bojan, però el Barça no està disposat a deixar-lo escapar. «A Vila-real ha marcat, contra l'Inter també ho va fer..., ara mateix veig impossible que això pugui succeir perquè comptem totalment amb ell», afirmava ahir Txiki.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.