Esports

Messi ja és a París per a signar amb el PSG

L’argentí passarà el reconeixement mèdic a l’Hospital Americà de Neuilly

El davanter argentí Leo Messi ha viatjat aquest dimarts a París en un vol privat, en companyia de la seva esposa i els seus tres fills, per a signar el seu contracte amb el París Saint-Germain (PSG) una vegada superi el reconeixement mèdic pertinent.

El futbolista, que acaba de deixar el FC Barcelona, ha arribat a l’aeròdrom de Le Bourget, a 17 quilòmetres al nord de París, on un important contingent de periodistes i seguidors s’havia congregat per a intentar veure’l en persona mentre corejaven “Ici est Paris” (“Aquí és París”), segons va poder comprovar EFE.

Messi, sis vegades guanyador de la Pilota d’Or, va aterrar acompanyat de la seva esposa Antonella Roccuzzo, dels seus fills Thiago, Mateo i Cio, de Pepe Costa, assistent personal i exresponsable de l’Oficina d’Atenció al Jugador del Barcelona, i del seu pare i representant, Jorge Messi.

Somrient i vestint una samarreta blanca amb la inscripció “Ici est Paris”, Messi va saludar des d’un primer pis de l’aeroport als eufòrics seguidors que l’havien anat a rebre a l’aeroport.

Mentrestant, el PSG va penjar en Twitter un enigmàtic vídeo de només 13 segons en el qual avança que hi haurà una novetat en el mercat de fitxatges.

El guanyador de la Pilota d’Or en sis ocasions deurà ara passar reconeixement mèdic a l’Hospital Americà de Neuilly, en l’oest de París, abans de formalitzar el seu vincle amb el PSG.

L’internacional argentí, que arriba com a agent lliure després de no renovar amb el Barça, formarà un contracte de dos anys amb un altre opcional a canvi d’un salari de 40 milions d’euros per temporada, segons la premsa francesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un or per a la història

BARCELONA / NANTERRE
 

Flick ja té lateral esquerre

barcelona
 
 

Molts aspectes a polir

barcelona
 

Millor, però encara insuficient

Girona
 

Laura Heredia, a la final en el seu debut olímpic

París / Girona
 

La primera golejada

BARCELONA
 

La dama dels 1.500

barcelona / parís