Márquez: «Pagaria el que fos per ser a Roma»

«L'Athletic és un equip molt difícil i fort físicament, però volem demostrar el nostre nivell i assolir el primer títol»

Rafa Márquez trigarà a oblidar aquest final de temporada. Lesionat en l'anada de les semifinals de la Champions –va haver de ser intervingut d'un trencament del menisc del genoll esquerre–, el mexicà no amaga que és dur perdre's el tram més decisiu: «Fora del camp es pateix molt. És dur estar lesionat, però des de la grada tracto de donar el màxim de suport a l'equip perquè aconsegueixi els màxims títols possibles.» El mexicà, que, igual que Milito, Henry i Jorquera, viatjarà avui a Mestalla amb els seus companys, va assegurar que encara no ha paït el fet de no poder ser a la que hauria estat la seva segona final de la copa d'Europa. «Pagaria el que fos per ser a Roma», va assegurar en la presentació de la novena edició de la Danone Nations Cup que disputaran els nens de categoria aleví.

Respecte a la final d'aquest vespre diu que veu els seus companys molt concentrats per tornar a aixecar la copa del Rei onze anys després: «L'equip està molt concentrat i convençut de les seves possibilitats.» Tot i això, no amaga que l'Athletic vendrà molt cara la seva derrota i que els farà suar de valent: «Al davant tindrem un equip difícil i molt fort físicament, però volem demostrar el nostre nivell de tot el curs i assolir ja el nostre primer títol.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.