17.350 i 23.328, els números de la sort

Tots els socis que tinguin un número de petició comprès entre aquests dos números seran a Roma

Les entrades per a la final de Roma destinades als socis del club ja tenen propietari. Ahir, a les 10 del matí, es va fer el sorteig a la sala París. Una hora abans s'havia tancat el termini d'inscripcions. En total van ser 57.262 les entrades demanades que es van agrupar en 26.883 peticions. El número de petició afortunat, que va anunciar el director general, Joan Olivé, va ser el 17.350 i el tall va arribar fins a la sol·licitud 23.328. Ahir es van sortejar un total de 12.508 entrades de les 19.544 de què disposa el Barça per a la final contra el Manchester United. Un 20% d'aquestes 19.544 entrades són per a compromisos del club. La resta, les sortejades ahir i un tant per cent que es destinen a les penyes.

El club va començar ahir a posar-se en contacte amb els socis agraciats i les entrades es podran recollir des del dia 15 de maig fins al 21. Els socis a qui hagi tocat una entrada i no puguin anar a la final de Roma podran cedir la seva localitat a un familiar directe o a un altre soci. Si el canvi és entre socis es podrà fer a través de un correu electrònic. Si és entre familiars, els dos hauran d'anar junts a les taquilles del club i allà es farà el canvi de nom en l'entrada. El preu del les entrades per a la final contra el Manchester United va dels 70 als 200 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.