Pep Guardiola

Entrenador del FC Barcelona

«Som campions d'Europa, què més es pot demanar?»

«Ja en tenim tres. Hem atrapat el Manchester. Cada cop som més a prop de l'elit»
«Tinc la sort que em van escollir i de tenir uns jugadors tan extraordinaris»
«L'inici ha estat diferent del que esperàvem, però després crec que ho hem controlat»

Emocionat però sense abandonar el discurs pausat i la tranquil·litat de sempre. Així va atendre Pep Guardiola els primers mitjans de comunicació que van poder parlar amb ell. «Som campions d'Europa, què més es pot demanar?», va respondre quan li preguntaven per les seves sensacions. I és que Guardiola ahir va entrar en la història en aconseguir un triplet que ni els més optimistes somiaven quan va començar la temporada. El tècnic blaugrana es felicitava perquè el Barça feia un pas més per igualar-se amb els equips més grans de la història de la Champions. «Ja en tenim tres. Hem atrapat el Manchester United i cada cop estem més a prop de l'elit», va comentar. Com és habitual en ell, va voler donar la responsabilitat de l'èxit als seus jugadors, als quals va elogiar per la feina que han fet durant tota la temporada, que ha estat esgotadora. «Jo tinc la sort que vaig ser escollit i de tenir uns jugadors tan extraordinaris. La clau ha estat el talent i les ganes de treballar.» Tot i això, va admetre que els èxits li havien arribat «més ràpidament» del que s'esperava.

Pel que fa a l'anàlisi del partit, Guardiola va explicar que en els instants inicials el Manchester els havia sorprès amb una pressió tan amunt, però que un cop el joc es va tranquil·litzar el FC Barcelona va començar a assumir el control del partit. Finalment, va voler agrair el suport que l'afició barcelonista els va brindar durant tot el dia a Roma i els va aconsellar que disfrutessin d'aquest triplet «amb molta alegria».


entre els grans


HUMIL


el partit



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.