Samuel Eto'o

Davanter del Barça

«Aquest equip s'ho mereix tot»

«El gol és mèrit de tot l'equip, una gran jugada en què vaig acabar fent el que em surt més bé»

Sempre present en les finals. Igual que a París, Samuel Eto'o va encarrilar un partit que no havia començat gens bé, ja que el Manchester, en contra del que esperava tothom, va anar a buscar el Barça ben amunt; de fet, començava a complicar les coses quan va aparèixer Samuel. «Aquest equip es mereix aquesta copa. Aquest equip s'ho mereix tot», va dir l'africà sobre la gespa de l'Estadi Olímpic de Roma, nou escenari per al record barcelonista.

Quan li van preguntar per la jugada que va acabar amb el seu gol, el davanter va donar tot el mèrit a l'equip. «Jo vaig fer només el que em surt més bé: marcar. Vaig veure que havia de retallar per poder trobar un forat, però la jugada va ser molt bona gràcies a l'equip.»

Eto'o va defensar l'actitud de l'equip durant tota la temporada. «Ens ho hem treballat molt. Ha estat una temporada molt llarga, molt difícil, i ara toca disfrutar d'aquests tres títols increïbles.»

El jugador, visiblement emocionat, va dir finalment: «Dedico la lliga de campions a tot Espanya, a la meva família, que va venir per acompanyar-me, i a tota l'afició del Barça.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.