Barça

El Barça retoca l'esplanada i la ciutat esportiva

Foc nou. El portaveu de la junta directiva convida a respectar la feina dels col·legiats per no “dibuixar més conflictes”

En espera de la construcció d'un nou Palau Blaugrana, properament el Barça farà unes reformes requerides per l'Eurolliga a la zona de serveis, la sala de premsa i les sortides d'emergència. A més, el portaveu de la junta directiva, Toni Freixa va anunciar que l'Oficina d'Atenció al Barcelonista, igual que les oficines d'atenció a les penyes i especialitzada, es traslladaran al Palau Blaugrana 2, conegut com a Picadero, ja que s'amplia la botiga. Al pavelló, a més, es farà una sala París, un nou auditori multiusos. A més, en els propers mesos s'ampliarà l'oferta d'hostaleria i restauració que hi ha actualment a l'esplanada del Camp Nou. A la ciutat esportiva també hi haurà reformes. El Barça aixecarà un pavelló per a les categories inferiors de les seccions en la parcel·la que el club va recuperar l'any 2011.

D'altra banda, sobre l'afer arbitral, Freixa va assegurar que el Barça té “plena confiança” en els àrbitres i els seus òrgans directius. Finalment, també es va anunciar que un dels darrers actes de Pep Guardiola com a entrenador del FC Barcelona serà un viatge de tres dies a Qatar, pactat en l'acord de patrocini amb Qatar Foundation. El preparador de Santpedor estarà acompanyat, els propers 28, 29 i 30 de maig, entre d'altres, per Tito Vilanova, a més d'Andoni Zubizarreta i Sandro Rosell.

Busquets augura “molta corda”

Sergio Busquets va reiterar la confiança que té en l'equip tan de cara a la final de copa del proper 25 de maig com després de la marxa de Guardiola de la banqueta blaugrana. “No s'acaba el cicle sinó el període d'un entrenador molt especial, per mi el millor”, va comentar ahir en roda de premsa el migcampista de Badia, segur de que a l'equip “li queda molta corda.” I ho va fomentar assenyalant diversos factors: “És una plantilla bastant jove, amb ganes de seguir guanyant i fer-ho bé. El mateix que hem fet els quatre anys que sóc aquí i és clar que seguirem.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.