Barça

Vilanova planifica el futur i Guardiola buida el despatx

Primers moviments. El futur entrenador del primer equip es va reunir ahir amb el director esportiu mentre Pep començava a endur-se les coses

Ahir hi va haver força activitat a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí. Acabada ja la temporada, toca ara començar a executar tot el que s'ha estat treballant aquests mesos amb vista a la temporada que ve. Per aquest motiu ahir van mantenir una trobada el director esportiu, Andoni Zubizarreta, i el nou entrenador, Tito Vilanova, que encara està pendent de signar el seu nou contracte. Serà per dues temporades i les negociacions les durà amb absoluta confidencialitat el seu representant, Josep Maria Orobitg, el mateix que el de Pep Guardiola, amb el vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu. Va ser una reunió per començar a parlar de possibles altes i baixes de l'equip i de les tasques que cal fer en la pretemporada, per a la qual ja s'han tancat diversos partits amistosos.

Guardiola s'endú caixes

Qui també es va acostar ahir a la ciutat esportiva va ser Guardiola. El tècnic va anar a recollir les coses que guardava al despatx que ha ocupat durant els últims quatre anys, i també per acomiadar-se d'alguns dels treballadors que dia a dia l'han anat veient aquests últims temps. Alguns el van ajudar a carregar les caixes al seu vehicle particular.

Cuenca serà operat demà

Cuenca va quedar fora de la final de la copa. Dissabte es va saber que estava lesionat i que hauria d'estar dues setmanes de baixa per culpa d'un problema al menisc de la cama dreta. Ahir, però, es va decidir que l'extrem passi demà per la sala d'operacions. Se li van fer més proves i es va veure que, per solucionar la lesió del menisc extern del genoll dret, el millor és que sigui sotmès a una artroscòpia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.